OFTE STILTE SPØRSMÅL

Phone Support

Telefon

947 97 486

Her finner du svaret på de oftest stilte spørsmålene til oss. Hvis du ikke finner svar på det du luerer på er det bare å kontakte oss på mail, messenger eller telefon!

MINERAL MAKEUP

 Mineralsminke inneholder naturlige ingredienser som har hudpleiende og beskyttende
egenskaper. Ren mineralsminke er formulert uten kunstige tilsetningsstoffer, fargestoffer og parfymestoffer. De vanligste ingrediensene vi finner i mineralbasert sminke er jernoksider og titandioksid. Disse ingrediensene vil ha ulike egenskaper når de påføres huden.
 

Sinkoksid er et eksempel på en ingrediens som både har en dekkende
effekt, virker talgregulerende, og kan bidra til å forhindre fremtidige utbrudd
i huden. Mineralbaser er dermed ideelle for en hud som er
mer utsatt for å få kviser og urenheter.  

Det er også et fint alternativ for en eldre hud, siden den lette konsistensen ikke vil legge seg i fine linjer å gjøre disse mer fremtredende.


Mineralene reflekterer lyset som treffer huden og gir en naturlig glød.
Mineralsminke kan derfor passe til alle hudtyper, hudtilstander og aldere.  

 Det er flere fordeler ved mineralsminke, og sminken omtales ofte som et «renere»
alternativ til annen ordinær sminke. Her er noen av de viktigste fordelene.

  • Bra for sensitiv og uren hud. 
  • Ingredienser som titandioksid og sinkoksid fungerer som naturlig solfaktor. Vi anbefaler allikevel alltid at du bruker solkrem i kombinasjon med sminke hvis du skal oppholde deg i
    solen.
  • Tetter ikke porene. 

Mineralmakeup inneholder ingredienser som er antibakterielle, betennelsesdempende og som har beskyttende egenskaper, noe som gjør produktene godt egnet for alle hudtyper.  

Ja

Mineralsminke har ingredienser fra mineralriket, og består av mineraler og pigmenter som finnes
naturlig i jord og stein. Mineralene finmales til små partikler som kan brukes som base i ulike sminkeprodukter. Selv om mineralene er naturlige, er de behandlet for å være sikre å bruke på huden.
 

Vær oppmerksom på at selv om mineral makeup har en bredspektret solbeskyttelse på generell basis, vil dette ikke være nok om du oppholder deg i solen.


Ingredienser som titandioksid og sinkoksid fungerer som naturlig solfaktor. Vi anbefaler allikevel alltid at
du bruker solkrem i kombinasjon med sminke hvis du skal oppholde deg i solen, da den naturlige solbskyttelsen i mineralmakeup ikke er nok for å beskytte huden mot solen.  

PRODUKTENE

Vi har utviklet en makeup serie med hudpleiende egenskaper. I tillegg til pleiende mineraler er hodvedingrediensene i vår sminke blandt annet oljer fra Tindvedbær og Caviar ekstrakt. Proteiner, enzymer og flerumettede fettsyrer er byggeklosser for hele kroppen, inkludert vårt største organ huden. For å bygge og styrke bindevevet i huden er det viktig å tilføre råvarer som reparerer, fukter og beskytter. Sammensetningen av disse ingrediensene gir TIND makeup en unik evne til å tilføre huden fuktighet, styrke hudens barriere, dempe rødhet og pigmentering, og jevne tørre linjer.   

Nei, for at huden din skal holde seg sunn, og sminken sitte pent er det viktig med gode hudpleierutiner.

Huden vår har en cellefornyelse på ca 28 dager. Det vil si at huden produserer nye, friske celler og støter da de gamle fra seg. Hvis disse ikke blir fjernet blir det liggende et lag med døde hudceller yterst på huden. Disse døde hudcellene gjør at huden vil føles tørr og se grå og gusten ut. Den vil også ikke klare å ta til seg næringsstoffer og fuktighet så lett. 

Prepping og daglig pleie av huden er viktig for en sunn og frisk hud, men også i forhold til makeup. Legger man makeup på en hud med masse døde hudceller vil make up kremen se tørr ut, og den kan ha tendens til å klumpe seg litt. Da skal det mye til at du blir fornøyd med resultatet.  

Ingredienser som titandioksid og sinkoksid fungerer som en naturlig solfaktor, men dette vil alene ikke gi nok beskyttelse. Vi anbefaler at du alltid bruker solkrem om du skal oppholde deg i solen. Med eller uten sminke. ;)  

Her er er det snakk om smak og behag.

Men i utgangspunktet er Powder foundation flott for deg som ønkser et mer naturlig resultat. Men den kan også bygges opp lagvis for et mer dekkende uttrykk. Powder foundation er også flott om du sliter med uren hud, siden den ineholder blandt annet Sink som jobber aktivt med talgproduksjonen i huden din. 

Omega foundation inneholder mer fuktighet, og gir et mer dekkende resultat. Du kan også justere dekkevne her ved å bruke en fuktig svamp, eller blande inn noen dråper av din favoritt dagkrem for et mer naturlig resultat, eller påføre med en makeup kost for et mer dekkende resultat. 

BRUK AV PRODUKTENE

Her er det mye snakk om smak og behag. Men vi har en vid rekke med svamper og makeup koster for best mulig resultat. Ikke nøl med å ta kontakt om du ønsker veiledning på hvordan du best mulig kan påføre sminken for ditt ønsket resultat. 

Absolutt!

Alle foundations kan brukes til contouring, samt skygger og bronzere. Men spesielt de lyse og mørke Omega foundations er ypperlige å bruke til contouring. De smelter nydelig inn i din base foundation og gir en flott glød. 

Sminken fjernes som vanlig med en mild makeup fjerner. Fortsett deretter med vanlige hudpleierutiner for å pleie huden etter en dag med makeup. 

VAREMERKET

Navnet TIND refererer til en fjelltopp, samt en av våre mest næringsrike ingredienser – olje fra TINDvedbær.  

Tind of Norway finnes på utvalgte frisør og hudpleiesalonger, spa og parfymerier over hele Norge, samt i vår egen nettbutikk.

I 2021 åpnet vi også for salg av Tind of Norway på det Svenske markedet. 

Vårt hovedkontor ligger på Fagerstrand, Nesodden i Norge. I Sverige har vi kontor og lager i Vallda, utenfor Kungsbacka.  

Jeanette Hveding Halvorsen er gründeren bak Tind of Norway. Hun har lang og bred erfaring innen skjønnhetsindustrien og er daglig leder, produktutvikler og gründeren bak merket. 

Vi er svært stolte av våre norske røtter. Det er lite som slår naturen når det kommer til skjønnhet og pleie. Derfor bringer TIND næringsrike råvarer fra naturen inn i daglige skjønnhetsrutiner.
-Og inspirasjonen henter vi fra den rene,
eksotiske norske naturen. Fra fargene i Nordlyset, til råvarer. 

Vi er ekstremt oppdatt av dyrevelferd. Derfor vil aldri noen av våre produkter, ELLER råvarene som blir brukt i produktene testet på dyr. Dette er to vidt forskjellige ting som er
viktig å tenke på når du skal velge ditt nye favoritt produkt.
 

UTVIKLING OG PRODUKSJON

I jakten etter den perfekte fabrikken, reiste Jeanette (grunder) til messer i blant annet Italia, New York og Las Vegas hvor hun traff representanter for fabrikker fra hele verden. Det var viktig for oss å finne den beste av de beste. Til slutt fant hun fabrikken som delte vår visjon 100%, og den ligger i Shanghai. Vi har vært mange turer på hovedkontoret i Los Angeles og på fabrikken i Asia, både for å kvalitetssikre arbeidsforhold og for
å bygge en nær og god relasjon. For oss er det viktig å ha full kontroll i hele produksjonskjeden for å sikre kvalitet hele veien.
 

Vi er svært stolte over dette samarbeidet med en av verdens mest fremgangsrike og teknologiskt avanserte fabrikker, hvor vi er i godt selskap med mange premium varemerker innen skjønnhetsbransjen.   

BESTILLING OG LEVERING

Produktene sendes som regel samme dag, om bestillingen kommer inn før klokken 14:00. Bestillinger som kommer inn senere sendes ut neste virkedag. 

Hos oss kan du betale med kort (stripe), Vipps eller Klarna

Ta direkte kontakt med oss så vil vi sende deg en erstatning, eller hjelpe deg med å oppheve kjøpet ditt.