Beauty Hacks by @bydeiacom

Beauty Hacks by @bydeiacom

Du må ikke bruke timevis foran speilet for å få perfekt makeup, ei heller være makeupartist!

Det finnes så mange kule tips og triks du kan bruke, som vil gjøre påføring og opplevelsen av sminken til en drøm, samtidig som du kan spare MYE tid og frustrasjon.

Her har jeg samlet mine absolutt beste tips for deg, og jeg gleder meg til å se hvilke hacks som blir din favoritt! Poster du en post på Instagram under hashtaggen #bydeiatindhacks får du muligheten til å bli repostet i min kanal @bydeiacom samt på TIND sine sosiale medier.

Here we go!


La oss starte med en liten påminner: En mascara burde byttes ca hver 3. mnd. etter åpning. Etter det kan den være en sann bakteriesamler, eller noe verre som kan lede til øye-infeksjon og andre mer alvorlige ting. Jeg anbefaler virkelig ikke at du hverken erfarer eller googler dette..

Men, skulle mascaraen begynne å tørke ut så ikke kast den! I stedet, tilsett noen dråper saltvannsløsning eller linsevann. Dette er både antibakterielt, samt det gjør mascaraen din fuktig og helt som ny! Prøv nå, takk meg senere.

Ta vippetangen til nye høyder ved å blåse varm luft på den med hårføneren. Den tilførte varmen vil nå bøye vippene dine fortere, i tillegg til at de vil holde formen lengre. Test vamen på undersiden av armen før du bruker den på vippene, slik at du unngår å brenne øyelokket. Nyt dine nå buede, lange vipper som holder lengre.

 

Tykkere vipper? Her er løsningen:

Påfør et tynt lag mascara, og pudre lett på et lag med Powder Foundation nr.1 Snow (translucent), og avslutt med den mengde mascara du ønsker. Hallo dådyrblikk!

Dette er et triks jeg har sverget til lenge. Putt mascaraen inntil huden din for å varme den opp, jeg liker å bruke kløften min som du ser på bildet (her med min favoritt mascara COAL SERUM). Dette gjør mascaraen enklere å påføre og mindre utsatt for å klumpe seg.


Hva er den perfekte fargen for dine øyne? Jeg anbefaler sterkt å alltid ta grunnlag i komplimentærfarger, har du grønne øyne vil rødtoner fremheve øyefargen din best. Har du blå øyne vil orange være din farge, her er for eksempel Eyeshadow nr.5 Ocher veldig fremhevende og fin!

Dette trikset er gammelt, men gull. Har du, som jeg, gjentatte ganger mistet favorittpallettet eller øyeskyggen i gulvet? Alt håp er ikke ute! Ved å knuse øyeskyggen til pulver og tilsette noen dråper ren alkohol slik at det blir en tjukk `pasta` blir den god som ny når den er tørket!

For en mer intens farge på øyeskyggen, kan du bruke settingspray eller en dråpe vann på sminkekosten. Men vær advart – det får fargen til å virke mørkere, men når den er tørket er det ikke mulig å blende ut fargen mer.

Øyeskyggen Eyeshadow nr.10 Coffee, Eyeshadow nr.9 Chocolate og Eyeshadow nr.15 Coal er også perfekt å bruke som eyeliner dersom du ønsker en mer naturlig men inrammet look. Bruk nr.10 Coffee eller nr.9 Chocolate langs hele vippekanten, og tilsett litt nr.15 Coal i ytterkanten av øyet. Perfekt for deg som ikke er trygg på den harde svarte linjen du får med våtliner.

For deg som er trygg på eyeliner, men opplever at den sklir ut i løpet av dagen, er dette trikset perfekt for deg. Bruk øyeskyggen nr.15 Coal over eyelineren, eller en annen farge som matcher lineren for å `sette` produktet. Bruk så Powder Foundation nr.1 Snow (translucent) på undersiden av linjen. Vipps så har du en liner som sitter hele dagen.

Den perfekte våtlineren er en skikkelig make it or break it greie for mange. Men dette trikset gir deg perfekte katteøyne hver gang!

Tom for våtliner? Bruk litt mascara, alt du trenger er en god skrå børste/kost, og påfør som du ellers ville gjort.

Et annet triks som funker bra, er å varme opp eyelineren med en lighter, du vil da få en fyldigere konsistens og strek, men vær rask på hånden og påfør straks etter oppvarming. Dette kan kreve noe trening, men resultatet blir flawless!

  

Kommenter

Kommentarer må godkjennes før de publiseres