Med lidenskap for faget

Med lidenskap for faget
KORT OM MEG:
Jeg heter Charlotte og er lidenskapelig opptatt av råvarer, ingredienser, farger og deres funksjoner i makeup og hudpleie. Jeg er nu i mitt 17 år i kosmetikkbransjen og jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag. 
I min rolle som faglig leder og ansvarlig makeup artist for TIND er jeg ansvarlig for opplæring og kurs av våre forhandlere og våre kunder. Jeg er heldig som har kollegaer i hele Norge, selv om jeg jobber med «familien min» på vårt hovedkontor på Nesodden. Jeg er delaktig i å utvikle produkter, farger og ta avgjørelser for markedsføring i sosiale medier, og har en fantastisk kollega og leder i Jeanette som står bak produksjonen og den daglige driften av TIND. 
Hvilken hudpleie og makeup produkter bruker du hver dag?
Morgen: Rens, fuktspray, serum, øyekrem, dagkrem, UV-filter og avslutter med pleiende og beskyttende OMEGA Foundation nr 1 eller 2. 
Kveld: Rens, balanserende toner, olje, øyekrem, nattkrem eller ansiktsmaske som masseres inn som en nattkrem. 
Mitt makeup utgangspunkt (endrer seg som regel gjennom dagen/kvelden): 
OMGEA nourish + build foundation, SNOW transparent setting pudder, Northern Light øyenskygge No 15 Coal til bryn, No 1 Dawn som base til øynene/highlight, COAL Serum mascara, COAL Liquid eyeliner, BLUSH Rose-cheek og HIGHLIGHT Glacier. Alle THE MEADOW leppestifter er mine favoritter, men nr. 10 Tulip er min optimale favoritt!
Hvis du skal gi legge en makeup som skal fungere like fint på morgen som på kvelden, hva fokuserer du på? 
Huden. Alltid huden. All makeup fortjener et stabilt underlag for å kunne prestere både holdbarhet og beholde naturlig glød. Du kan bruke hva du vil av produkter, har du ikke et godt grunnlag vil du alltid irritere deg over at din makeup ikke opptrer som den skal. Og har du et godt grunnlag kan du bruke hva du vil av makeup produkter og oppleve et godt resultat! ;) 
Og man kan tenke på hvordan lyset endrer seg. Skal du for eksempel være i et rom med dempet belysning på kvelden så kan du gi litt mer farge og fylde til bryn, markere øynene mer, og på med farger på leppene som gir ansiktet et «mini-ansiktsløft», rett og slett.  
Hva er ditt beste råd for en naturlig makeup til alle aldre? 
Huden. Alltid huden. I tillegg til huden kan man tenke på at man ikke alltid kan påføre samme mengde eller makeup på samme måte som man kunne for 10-15-20 år siden. Selv har jeg flyttet «vingen» på min eyeliner høyere opp et par-tre ganger de siste 10 årene, spesielt på det venstre øyet, for vi er bevegelige og levende. Husk at vi alltid beveger ansiktet, så det er ikke sååå viktig at alt er «perfekt». Man blir bedre kjent med ansiktet sitt, men det er fort gjort å gå blind også. Bruk litt mindre og se deg selv helhetlig. Gå vekk fra speilet og se på hele deg. Men uansett hva du gjør, vær deg selv! Det er ingen farger eller stiler du IKKE kan ha. Alle kan ha alt, det handler kun om hva DU ønsker å uttrykke og hvor du velger å begrense din kreativitet eller interesse. 
Hvilket TIND-produkt vil du anbefale og hvorfor? 
Får jeg bare anbefale ett? Det er jo umulig, MEN hvis jeg må gjøre det kort: 
OMEGA foundation No 2 (fukt, pleie, glød og holdbarhet uten sidestykke!)
THE MEADOW lipstick No 10 Tulip (pleie, intens farge og holdbarhet!) 
COAL Liquid eyeliner (presis påføring, helt sort uten å skjolde og holdbarhet!) 
Hvilken kjent person drømmer du å legge makeup på og hvorfor? 
Uma Thurman og Tilda Swinton. Og RuPaul! 
Hvis du kunne laget ditt eget TIND Mineral Makeup produkt, hva ville du laget og hvorfor? 
En smidig og presis lipliner i bredt utvalg farger. Lipliner kan brukes så mye (lepper, øyene, bryn) og det er gøy å leke med farger. 
Hva har du ALLTID i vesken din? 
Vannflaske, tyggis, anitbac, håndkrem, mobillader, TIND kundeservice tlf. og THE MEADOW leppestift nr. 10 Tulip. 
Hvor eller hvem henter du inspirasjon og kreativitet fra?
Kreativitet finner jeg overalt. Inspirasjon får jeg av initiativrike, lett engasjerte, positive og energiske mennesker. 
Charlotte Christiansen -Faglig leder Tind of Norway

Kommenter

Kommentarer må godkjennes før de publiseres