Naturlig glød med Julie Grimsrud

Naturlig glød med Julie Grimsrud

Jeg har prøvd mange typer forskjellige foundation og BB cream men aldri fått det resultatet jeg ønsker.

Jeg har den typiske nordiske huden med litt rødt i undertonen som jeg ønsker å dekke uten å påføre mye sminke. Etter mange år med forskjellige foundation har jeg virkelig funnet min favoritt i Tind of Norway sine produkter.

OMEGA foundation gir meg uten tvil det resultatet jeg ønsker. Huden føles lett og gir et silkemykt resultat med lite produkt. For meg er det viktig at huden puster, føles naturlig og ikke minst gir det naturlig glødende utsende.

Mine fem steg for en naturlig makeup

  1. Etter ansiktet er renset starter jeg med OMEGA foundation. Elsker konsistensen og hvor lett den er å påføre huden, jeg smører den lett over hele ansiktet. Jeg liker å bruke fingrene for å få best kontroll.  
  2. Brynene mine børster jeg opp med en brynsbørste før jeg fyller lett inn med skygge. For å få mest mulig naturlig bryn følger jeg formen på brynene.
  3. For å få det ekstra glødende resultatet legger jeg bronzer i et tretall fra tinningen, ned under kinnbeinet, tilbake til øret og under kjeven.
  4. Deretter påfører jeg highlight lett med kosten for å fremheve og markere, den legger jeg langs øvre skinnebein og drar den opp under øyenbrynene.
  5. For å få den helt naturlige makeup looken dropper jeg maskara og avslutter med leppestift. Jeg elsker hvordan leppestiften fremhever min naturlige leppefarge og ikke minst hvor lett, fuktighetsgivende og naturlig den føles på leppene. 

Klem Julie 😊 @juliegrimsrud

     


Kommenter

Kommentarer må godkjennes før de publiseres