Vi introduserer @auroracoj

Vi introduserer @auroracoj

KORT OM @auroracoj

Aurora er et kjent ansikt i våre sosiale medier og på vår nettside, men nå ønsker vi at du skal bli bedre kjent med henne. 
Aurora er kjent for sine vakre øyne, overlegne tekniske makeup ferdigheter, og sin perfekte highlight. Du finner henne på Instagram @auroracoj

Hei! Mitt navn er Aurora, jeg ble ferdig utdannet makeupartist for 4 år siden og har jobbet i beautybransjen siden da. Jeg elsker å være makeupartist fordi det gir meg muligheten til å være kreativ hver eneste dag. Makeup er min lidenskap, så jeg glemmer noen ganger at jeg faktisk er på jobb. Jeg setter stor pris på at jeg har et så godt samarbeid med TIND mineral makeup. Jeg liker at de har fokus på gode og rene ingredienser og at produktene skal være av kvalitet, da dette er svært viktig for meg.

8 SPØRSMÅL TIL MAKEUP ARTIST AURORA JENSEN

Hvilken hudpleie og makeup produkter bruker du hver dag?

I hudpleierutinen min er det viktig med en god rens, toner og en krem med masse fukt! Viktig med gode hudpleieprodukter slik at makeupen legger seg fint over. Fin hud = fin makeup.

Til vanlig bruker jeg ikke så mye makeup, men jeg trenger alltid pudder, solpudder, en fresh blush og litt highlight. Litt farge og glød må jeg alltid ha!

Hvis du skal legge en makeup som skal fungere like fint på morgen som på kvelden, hva fokuserer du på?

Det viktigste for meg er en god base, så jeg fokuserer på huden. God dekk på foundation og masse glød. For å enkelt gjøre en daglook til en kveldslook, er mitt go too tips å kjøre på med en litt sterk farge på leppene.

Hva er ditt beste råd for en naturlig makeup til alle aldre?

Mitt beste tips må være en god mascara, en blush og bronzer med litt skimmer. Med en gang man får litt farge til ansiktet ser man så mye freshere ut med en gang.

Hvilket TIND-produkt vil du anbefale og hvorfor?

Det må være OMEGA foundation, den er helt fantastisk og må være min nye favoritt. Den har god dekk og føles lett og fin på huden. Man kan legge den lett for en naturlig fin look, men også bygge den opp til en full cover foundation. 

Hvilken kjent person drømmer du å legge makeup på og hvorfor?

Det er jo fryktlig mange jeg vil legge makeup på, men skal jeg velge en må det jo være Beyonce, never gonna happen, but a girl can dream.

Hun må jo være en av dem mest vakre kvinnene i verden og det hadde virkelig vært en drøm å sminke henne. Hun er som det perfekte blanke lerretet som du bare kan gjøre alt med.

Hvis du kunne laget ditt eget TIND Mineral Makeup produkt, hva ville du laget og hvorfor?

Jeg ville ha laget en liquid lipstick, jeg er helt avhengig av det. Ville laget en som ikke blir tørr på leppene, da jeg enda ikke har funnet en som holder seg bra på leppene uten å bli tørr.

Hva har du ALLTID i vesken din?

Jeg har alltid masse leppeprodukter! Leppestifter, glosser, lepomader, u name it- i got it.

Hver gang jeg rydder i veskene mine finner jeg leppestifter og glosser overalt. Må ha noe for en hver anledning.

Hvor eller hvem henter du inspirasjon og kreativitet fra?

Jeg får mye inspirasjon fra forskjellige personer på instagram, men mine to favoritter må være Linda Hallberg og Desi Perkins. Linda gjør veldig mye kreative looks som inspirerer meg veldig. Hun var en av grunnene til at jeg ville bli makeupartist. Desi lager mere glam looks, som jeg eeeelsker. Ser mye på videoene hennes på youtube og ender ofte opp på sminkerommet etterpå.


Kommenter

Kommentarer må godkjennes før de publiseres