FRI FRAKT, BETAL SENERE MED KLARNA

Ingen ting er vel egentlig bare en tilfeldighet, men det er mange tilfeldigheter som har tatt deg dit du er i dag.

Tind of Norway er inget unntak.

Vi kan vel ganske trygt si at dersom du hadde spurt noen av oss i CosmoNorth AS, om vi for 4 år siden ville trodd deg hvis du sa at vi skulle eie og drive et kosmetikk-selskap i dag, at svaret ville vært et klart og tydelig nei. Jeanette (daglig leder) hadde begge føttene godt innenfor bransjen, men var veldig fornøyd med sikkerheten som ansatt, og hadde verken drømmer eller mål om å en dag være primus motor bak et prosjekt som Tind of Norway har blitt.

Men mange «tilfeldigheter» har ført oss til der vi er i dag. Hvor vi stolt kan presentere vårt helt eget merke, vår egen visjon satt til virkelighet. 

Vi er ekstremt stolte over produkt-linjen vi nå presenterer som Tind of Norway. 

Og et er dette som har drevet oss. Drømmen om å se en tanke bli til noe fysisk, som man kan ta og føle på, har motivert oss hele veien, og holdt oss gående. Vi er ekstremt stolte over produkt-linjen vi nå presenterer som Tind of Norway.

Den bygger på en solid stolthet over landet vi har vokst opp og bor i. Men også et grunnleggende ønske om å ta de beste egenskapene den fantastiske norske naturen kan bidra med inn i daglige skjønnhets-rutiner. For det er ikke vanskelig å innse at det er lite som slår naturen når det kommer til skjønnhet. Man skal ikke langt utenfor landets grenser før man innser at norsk natur og mennesker har en status som både eksotisk, og naturlig vakker på alle mulige måter.

Fra alle verdensdeler valfartes til vårt lille land, for å oppleve en bit av den norske naturen. Og det er her vår inspirasjon er hentet fra. Vi ønsker å bygge en merkevare som ikke bare spiller på det rene og norske, men som faktisk inneholder det. Vår målsetting er å hente det beste naturen har å by på for å kunne tilby næringsrik makeup.

Vi ønsker å vise en tydelig norsk profil, som gjenspeiler vår lidenskap for gode råvarer direkte fra naturen. Navnet TIND refererer til fjelltopp og en av våre mest næringsrike, og innovative ingredienser, oljer fra Tindvedbær.

 

For akkurat som naturen gløder av flotte farger, i form av glitrende mineraler og fargerike råvarer, tar vi i bruk naturens unike kilder. 

Så langt det lar seg gjøre skal vi jobbe for at produktene inneholder så mye norske råvarer som mulig. For ikke bare er det et mål, men en grunnleggende lidenskap hos oss som står bak. 

Vi er fremdeles bare en liten «familiebedrift», men vi håper på å krysse veier med alle dere der ute som deler vår lidenskap rundt naturlig skjønnhet, fagkunnskap, eller rett og slett bare elsker makeup!

Håper du har lyst til å følge oss på denne reisen, og vi setter dine vurderinger av våre produkter helt øverst. Så del dine erfaringer av oss, med oss. 

Team TIND.