CAREX IS BACK

Vi feirer med 2 for 400,- på alle leppstift & Lipgloss

Vårt mest etterspurte leppestift, er endelig på lager igjen

Etter 4 år som ubestridt bestselger, vet vi at mange av dere har ventet på at Carex skulle komme inn igjen. Men hva gjør Carex så spesiell? Den har en tidløs gammelrosa nyanse med en kjølig undertone som gjør den perfekt til hverdags. Carex gir leppene dine akkurat den rette mengden definisjon uten å dominere Slå til nå når den er tilbake, for den selger fort!

Som glasur på kaken så feirer vi med tilbud på alle leppstift og lipgloss!
Du får nå 2 stk for kun 400,- Mix farger og leppeprodukter som du selv vil

 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway

The Meadow nr 3 Carex
Veil pris 250,00 kr
/

Fri frakt på alle ordre fra 400 kr

Carex har en vakker og gammelrosa nyanse med kalde undertoner. Den er perfekt for deg som vil fremheve leppene, uten at du kjenner deg for sminket. Carex er lett å bære, og vår soleklare bestselger. Inspirasjonen til Carex er hentet fra planten Carex Diandra/ Kjevlestarr.

The Meadow leppestift representerer skjønnhet i alle aldre. Vi er stolte over å være utvalgt og nominert til Taras Pro Age Favoritter 2023 ❤.

THE MEADOW er en serie rikt pigmenterte og pleiende leppestifter i 13 ulike farger, som holder lenge! Leppestiftene er kremete, ekstremt fuktighetsgivene og gir dine lepper en halvmatt og elegant look. THE MEADOW legger seg ikke bare som et lag over leppene, men jobber i dybden med å tilføre næring og fukt. -Som igjen gir en herlig og pleiende effekt.

I formulaen til THE MEADOW finner du blant annet superingredienser som Caviar ekstrakt, Tindvedbær olje, Jojobafrøolje, Mangofrøolje, og Meadowfoam, som beskytter, beholder og fremmer fukt i huden. THE MEADOW leppestift er dessutom helt parfymefrie.

Sertifiseringer

*Basert på ingrediensene i produktet, utført av tredjepart (Skin Match Technology)