CLOUD SKIN-TRENDEN ☁

Huden fortsetter å være i fokus når det kommer til sminketrender for 2023. -Noe vi elsker, og det er helt i vår ånd👏🏼 
.
I fjor var det glødende og duggvått. Men den store trenden for våren 2023 er den magiske og drømmende Cloudy huden. Cloud skin er den perfekte myk og matte looken. En hydrert og glatt hud med en sunn glød, uten glans. Gløden skal komme innenfra. Forestill deg at huden din er solen og den skal skinne igjennom skyene! 😍☀


TRINN 1.
FORBERED HUDEN
Nøkkelen til å få riktig Cloud Skin-utseende er (som alltid ved sminke) et godt renset ansikt og en god hudpleierutine.

Det er spesielt viktig for oss som lever i et kaldt klima med lav luftfuktighet, at huden er godt hydrert dersom du ønsker et feilfritt resultat uten at sminken kaker seg på tørre områder.
..
.
TRINN 2
FOUNDATION
Når produktene ovenfor er absorbert av huden, er det på tide å påføre foundation over hele ansiktet.
For et dekkende resultat påfører du foundation på huden med en børste, svamp eller fingrene. -Avhengig av ønsket resultat. (Børste gir mye dekkevne, mens fingrene gir ett mer naturlig resultat, siden varmen fra fingrene er med på å varme foundation og gi et naturlig resultat).
Omega foundation er som skapt for denne trenden. Mineralene reflekterer lyset og gir huden din en naturlig og sunn glød! Samtidig er den veldig pleiende, ekstremt fuktighetsgivende og gir en myk og fløyelsmyk finish.

 

TRINN 3
TID FOR PUDDER
Nå er det på tide å lage en luftig og matt finish! Velg et løst pudder, enten med farge eller ett transparent setting pudder. 

Bruk en stor pudderbørste og påfør med lette bevegelser for å påføre et naturlig og matt lag over hele ansiktet.

Powder Foundation er et veldig pleiende mineralpudder som er utmerket å bruke som pudder over for å matte ned blanke områder, forsegle fuktighet videre i huden og sette makeupen. Den kan også brukes som en foundation i seg selv, og gir huden din et myk halvmatt resultat, med en uimotståelig glød! Finnes både med farge og som transparent settingpudder!

Powder

BONUSTIPS!
Fullfør gjerne looken ved hjelp av highlighter og blush i pudderform for den riktige matte looken. Glacier Highlighter og våre rouge Frostbite eller Rose-Cheek er perfekte til formålet. Kjøp dem separat eller i våre ferdige kombinasjoner.