Vi garanterer perfekt match!

Vi vet hvor vanskelig det kan være å velge riktig nyanse på foundations, spesielt om du handler på nettet. Derfor har vi innført Farge Fornøyd Garanti på alle våre foundation!

SLIK GJØR DU:

1. Ta kontakt med oss via kontaktskjemaet lengre ned på siden, og besvar spørsmålene så godt du kan. Du kan også kontakte oss via post@tindofnorway.no via PM på vår Facebook, eller DM på vår Instagram.

2. Når du har sendt inn henvendelsen din, kommer en av våre makeup artister til å komme tilbake til deg innen kort tid med en anbefaling til din hud.

3. Bestill hjem din nye foundation!

Vil du bytte nyansen du har mottatt?
Har du fått personlig veiledning av oss i valg av nyanse på foundation, men at du opplever at det ikke ble rett allikevel?

Ta direkte kontakt om nyansen er feil, så bytter vi den kostnadsfritt for deg.

 

TA FØRSTE STEGET MOT DIN PERFEKTE MATCH!

Svar gjerne på disse spørsmålene så godt du kan når du tar kontakt med oss, så vi kan hjelpe deg så effektivt som mulig. Om du ikke vet svaret på spørsmålene så ta kontakt allikevel, så finner vi ut av det sammen.

Er du interessert i Omega foundation, Powder foundation, eller begge?

Har du en normal, tørr, sensitiv, uren eller kombinert hudtype?

Har du varm, kald, eller en nøytral undertone? 

Hvor dekkende foundation ønsker du?

Hvilken foundation bruker du i dag? (Merke og nyanse/ navn)

For å kunne være så nøyaktig som mulig i veiledningen hadde det vært supert å se et bilde av deg. Bildet kommer ikke til å bli brukt til noe annet enn å gi deg god veiledning! (Vi hjelper deg selvsagt uansett om du ikke ønsker å sende bilde.)

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.