Superingrediensen -Tindvedbær olje (Seabuckthorn)

Hippophae Rhamnoides oil, Tindvedbær olje, havtorn olje eller Seabuckthorn, finnes på små busker i Skandinavia (ved Trondheimsfjorden og i Ibestad i Troms), Europa (primært Russland) og i Asia.

Tindvedbær olje er kanskje en ukjent ingrediens for de fleste, men er en urgammel skjult hemmelighet innen kosmetikk i fra Asia.

Innhold

Ekstrakt fra frukten som vokser fra Tindved tilfører (per 100 gram):

600 mg vitamin C

180 gr vitamin E

80 mcg folsyre

35 mg karotenoider (karoten)

6-11% omega fettsyrer

opp til 1% flavonoider (samme effekt som vitamin C og E).

Hva betyr dette for kosmetikk produkter?

Reduksjon av tørre linjer og hyperpigmentering, beskyttelse mot UV stråler og stimulering av kollagen. Palmitolsyre, en ingrediens i oljen til frukten sine frø, nærer huden med antioksidanter og fukter.

Oljen i Tindvedbær har et naturlig høyt nivå av essensielle fettsyrer, som en naturlig fuktighetskrem, så vel som vitamin E og betakaroten. Oljen er også en god kilde til vitamin C, faktisk opptil 12x høyere nivå enn sitrusfrukter.

En av de virkelig spennende komponentene i oljen er «superoksid dismutase (SOD)», et kraftfullt antioksidant som er mer effektfullt enn ginseng og andre antioksidanter når det kommer til å bekjempe skader fra frie radikaler.

Alle Tind of Norway produkter har Tindvedbær olje som ingrediens:

Omega Foundation

Powder Foundation

The Meadow Leppestift

North Star Lipgloss

Mascara

Eyeliners

Eyeshadow, Bronzer og Highlighter

HANDLEKURV

Varer i handlekurven

Product title

Vendor Rose red 48pcs
XX.XX kr YY.YY kr

Product title

Vendor Rose red 48pcs
XX.XX kr YY.YY kr

Product title

Vendor Rose red 48pcs
XX.XX kr YY.YY kr

Prøv vår bestselger

OMEGA nourish + build foundation

Vendor

XX.XX kr YY.YY kr

Har du husket?

Chique Super Blender

Vendor

XX.XX kr YY.YY kr
Kjøp nå, betal senere med: