Tips når du skal velge røde lepper

Røde lepper er ikke bare vakre - de er tidløse, alltid trendy og det beste tilbehøret!
Her er to essensielle tips for nybegynnere når det kommer til røde lepper (Sminke skal være morsomt og det finnes ingen regler, men disse tipsene kan gjøre det lettere for deg å finne din favoritt.)
1. Match undertonen din
Hvis du ikke er vant til røde lepper, anbefaler vi å velge en nyanse som matcher hudens undertone for en mer subtil look. Hvis du har en kald undertone i huden, velg en rød farge som går mot blåtoner, og har du en varm undertone, velg en som går mot varme/ oransje toner. Men hvis du vil skape en skikkelig kul kontrast, gjør det motsatte!
2. Tenk på tennene
Hvis tennene dine ikke er så hvite men heller mer mot gult, er et tips å velge kjølige røde nyanser som heller i blå retning. Blåtonene hjelper tennene til å se hvitere ut, mens en rød farge med oransje undertoner kan få tennene til å se gulere ut.
KALDE RØDE FARGER
Nyansen har da toner som trekker mer mot blå/rosa og lilla. Tenk burgunder, plomme, roserød eller tranebærrød. Eksempel: Lipgloss nr 5 (South), Lipstick nr 10 (Tulip)
VARME RØDE FARGER
Nyansen har da toner som tiltrekker seg mer oransje, korall, kobber, gull eller brunt. Tenk brannbilrød, terrakotta, chili og tomatrød. Eksempel: Leppestift nr 7.1 (Red Clover)