Destinasjon: DEG!

Destinasjon: DEG!
Som Jeanette, daglig leder, fortalte om i sitt blogginnlegg så har vi vært på en reise, både fysisk og mentalt. For to år siden begynte Jeanette med idéen og utformelsen av det som har blitt Tind of Norway, men ferdig blir vi aldri. Nu er reisen godt i gang og vår destinasjon er deg. 

Jeg heter Charlotte og er faglig leder og makeup artist for TIND. Jeg har jobbet i kosmetikkbransjen i 17 år og har utviklet en enorm interesse for mennesker, mitt fag som makeup artist, produkter og ingredienser, og hvordan formidle språket og kunsten makeup er. 

Gleden av å formidle kunnskap om våre råvarer og ingredienser, hvordan alt er satt sammen og hvorfor, og muligheten til å formidle funksjoner og å dele hemmelighetene om våre produkter er det som gjør meg lykkelig. Og selvfølgelig å se resultater! ;) 

Vi ønsker å dele vår kunnskap, lidenskap og utvikling med deg. Alltid.

Med innovative råvarer som Tindvedbær og Norsk lakserogn tar vi mineral makeup til et innovativt og spennende nivå. 

Sammensetningen av alle våre råvarer (underkant av 30 per produkt) er valgt ut med tanke på best resultat sammen, for huden, for holdbarhet og pigmentering. 

TIND-produkter er silkemyke på huden, gir beskyttelse, forebygger en dehydrert hud, og vil gi et glødende og naturlig resultat på din hud, uansett hudtilstand og alder. 

Vår store stjerne er OMEGA Foundation Nourish + Build, en flytende, kremet, pleiende og beskyttende foundation som passer alle hudtyper. 

Til alle som ønsker en foundation i pudderform har vi laget POWDER (med assosiasjon til puddersnø) og POWDER SNOW. POWDER er på lik linje med OMEGA pleiende og beskyttende, men mattende uten å viske ut hudens naturlige glød. SNOW er et transparent pudder som forsegler fuktigheten og matter ned OMEGA og POWDER. 

Den perfekte leppestiften inneholder pleie og gir et fyldig resultat, alt dette finner du i THE MEADOW. 10 kremet, pleiende, semi-matte leppestifter som vil føles vektløse på leppene. Fargene er inspirert av norske blomsterenger og alle fargene er valgt slik at alle skal finne sin favoritt umiddelbart.

En lipgloss skal gjøre mer enn å bare være «glossy», derfor har vi valgt å gi NORTH STAR rikt pleiende ingredienser, en smidig konsistens og fyldig farge som føles vektløs på leppene. 

Mascara er like personlig som undertøy, må tilpasses individuelle behov og være komfortabel hele dagen (eller natten). COAL BUILD mascara gir pleie, muligheten til å bygge endeløst volum og meget god holdbarhet. COAL SERUM mascara grer på plass naturlig lengde og volum, med en pleiende og kremet konsistens, og et meget holdbart resultat.

En flytende eyeliner skal fungere presist, ha en dekkende farge og være holdbar. Alt dette vil du oppleve med COAL LIQUID eyeliner som er utformet med en spiss og presis filt tipp, oljefri formel og naturlig sort fargepigment.

Hvorfor ha en brynsblyant og en eyeliner når du kan få samme produkt i ett produkt? COAL EYE & BROW er bygget på en ide om at makeup skal være funksjonelt uten at det går utover resultat og holdbarhet. Tre klassiske farger som passer de fleste, både til bryn og som eyeliner, med en smart spisser i den ene enden.

Vi liker funksjonalitet i kombinasjon med godt utvalg og har derfor valgt å lage TIND PALETTE. Et tomt skrin som du og dine kunder kan fylle med NORTHERN STAR refill øyenskygge, blush, bronzer og highlight til en fornuftig pris. Refill system gir frihet til å skreddersy, bytte ut etter ønske og er miljøvennlig. 

Jeg håper denne teksten ga deg innsikt i hva TIND of Norway Mineral Makeup er, litt om hvem vi er og hvorfor vi har valgt å bruke mye fokus på råvarer. 

Hvis du lurer på noe du ikke finner svar på på våre nettsider så kan du ta direkte kontakt med meg på mail: charlotte@tindofnorway.no 

«Vi er ikke TINDER, men skal love deg at vi finner en match!» 

- Charlotte 


Kommenter

Kommentarer må godkjennes før de publiseres