Grown by nature.
Assembled by Tind of Norway

En hybrid mellom sminke og hudpleie

Det er lite som kan måle seg med superingredienser direkte fra naturen når det kommer til fuktighet og næring. Dette ønsker vi å bringe inn i dine daglige skjønnhetsrutiner, og er kjernen til det som i dag er har blitt Tind of Norway.

Ved å bruke ingredienser som Norsk Caviar ekstrakt og oljer fra Tindvedbær i produktene våre, kan vi gi fuktighet og næring til huden samtidig som vi gir den en vakker finish. For oss er det en selvfølge at sminke skal ha hudpleiende egenskaper!

Vi er svært stolte av våre norske røtter

Vårt hjerte slår for Norge, og det er her vi finner vår inspirasjon. Fra de majestetiske fjellene til det dype havet, har naturen i all sin tid produsert vakker og næringsrik magi. Vi er stolte av å kunne si at våre produkter er en hyllest til Norge, både i deres ingredienser og estetikk. Produktene våre gjenspeiler nordisk skjønnhet, i all sin renhet og naturlige pryd. Vår arv er vår styrke, og vi bærer den med oss i alt vi skaper. 

En fusjon av tradisjon og innovasjon

Tind of Norway er bygget på en herlig blanding av tradisjon og moderne inspirasjon. Vi verdsetter våre tradisjoner og lar dem veilede oss, samtidig som vi jobber etter å utfordre grensene for hva som er mulig innen skjønnhet og hudpleie.

Vi ser det som vår oppgave å bevare det beste fra fortiden samtidig som vi streber mot fremtiden, for å tilby tidløs og banebrytende makeup. Naturen er vår største inspirasjon, og vi elsker å bruke naturelementer i bilder på en moderne, elegant og stilisert måte. Med Tind of Norway kan du være trygg på at du får det beste av både tradisjon og innovasjon.

MØT VÅR GRÜNDER

"Vi gjør luksuriøse ingredienser tilgjengelige for en bredere målgruppe."

"Jeg blir ofte spurt om hvorfor jeg valgte å starte et make-up merke når det allerede er så mange å velge i mellom. Og hva skiller egentlig våre produkter fra andre? Svaret finner du i våre innovative ingredienser.

Med bakgrunn fra distribusjonssiden i frisørbransjen, ble det tydelig hvor store forskjeller det er på kvaliteten i produkter, -selv på det profesjonelle markedet. Det var her det tentes en lidenskap i meg for gode råvarer og virkestoffer, og jeg fikk øynene opp for super-ingrediensen Caviar ekstrakt.

Når jeg senere fikk muligheten til å utvikle mitt eget skjønnhetsmerke, ble nettopp Caviar ektrakt en MÅ HA ingrediens for meg, koste hva det koste ville! Det viste seg å være en superkombinasjon med oljer fra superbæret Tindvedbær, og dermed var base-formelen på plass. Vi er i dag stolte av å kunne tilby sminke med hudpleiende egenskaper, med Norsk Caviar ekstrakt som en av nøkkelingrediensene, sammensatt med næringsrike råvarer for maksimal effekt.

Våre produkter har en sammensetning som samsvarer med produkter i en helt annen prisklasse, og jeg er veldig stolt over å kunne gjøre disse innovative og hudpleiende egenskapene tilgjengelig for en større målgruppe. For oss er det en selvfølge at sminke skal ha hudpleiende egenskaper!"

Jeanette HHalvorsen

TRANPARENS OG CLEAN BEAUTY SERTIFISERINGER -VI BYGGER TILLITT INNEN MAKEUP

Vårt kjerneprinsipp er å være fullstendig transparente når det kommer til innholdet i våre produkter. Dere fortjener å vite nøyaktig hva dere påfører og hvordan det kan påvirke ditt velvære. Derfor lister vi stolt opp alle ingrediensene i våre makeup produkter på nettsiden, og samtidig forklarer vi deres spesifikke funksjoner. Vi ønsker at dere skal føle dere trygge og informert når dere velger oss.

For å ytterligere styrke vårt fokus på kvalitet, har våre produkter gjennomgått en sertifiseringsprosess gjennom Skin Match Technology. Deres uavhengige evaluering og Clean Beauty Labels gir både oss og dere ekstra forsikring om at vi tilbyr rene og sikre makeup produkter.

Ved å være transparente om innholdet og stolt vise våre Clean Beauty labels, gir vi deg en mulighet til å ta informerte beslutninger og en trygg opplevelse. Kvalitet og ansvar er nøkkelen til suksess, og transparens er en standard vi streber etter å opprettholde hver dag.

Eksempel på Clean Beauty Labels tilhørende TINDbalm

"Ærlighet og åpenhet er fundamentet for et tillitsfullt forhold mellom oss og våre kunder."

Tind of Norway ble grunnlagt i 2019 av Jeanette Hveding Halvorsen. Jeanette har lang erfaring innen skjønnhetsbransjen, er daglig leder, produktutvikler og skaperen bak TIND. Med lidenskap for næringsrike ingredienser og hudpleie, kombinert med kreativitet og et dypt ønske å skape noe, har hun gjort Tind of Norway til et anerkjent merke.

Design og produktutvikling skjer fra TINDs hovedkontor på Fagerstrand (Nesodden, Norge) som også er Jeanettes hjemsted. Fabrikken vi bruker er nøye utvalgt etter lang tids søken på messer over hele verden, og vi er i godt selskap på denne fabrikken med kjente og anerkjente merker.

Tind of Norway selges igjennom profesjonelle skjønnhets aktører som frisør -og hudpleie salonger, spa, parfymerier samt vår egen nettbutikk.