Kunnskap er makt

Kunnskap er makt

Velkommen til Tind of Norway!

Det er med stooor glede vi nå endelig kan dele litt av reisen vår med utviklingen av TIND. Det har vært 2 aktive år med mye research, reising og forberedelser. På vår søken etter det beste av det beste, har vi reist på messer og besøkt produsenter nesten hele verden rundt. Fra Bologna, til New York, Chicago, Las Vegas, Los Angeles og Shanghai. 

 

Designed in Norway

Produktene er 100% utviklet av oss i CosmoNorth AS, på lille Fagerstrand i Norge. Og det har vært et eventyr å sitte å se tilbake på alle detaljene som nå har tatt form til et fullverdig mineral makeup merke. Alt fra å lete etter norske råvarer, til å finne de perfekte flaskene, designe emballasje + logo, og ikke minst bygge en brukervennlig nettside og markedsmateriell tilhørende. 

 

Made in China

Det eneste som ikke blir gjort fra Norge er selve produksjonen. Og det er det en god grunn til. For å stjele en quote fra Aftenposten økonomi, " Kina går fra å være "vestens fabrikk" til å bli Petter Smart". De ligger foran på teknologi, og utkonkurrere de fleste land på sektor etter sektor. Og det er dette vi selv har erfart etter hundretalls timer med undersøkelser. Det er her kunnskapen ligger, og det er vi ikke alene om å erfare.

 

Oppfølging fra A-Å

For oss er det viktig å kjenne til alle deler av produksjon, kvalitet og selvsagt gode arbeidsforhold. Derfor har vi vært på både kontorer og fabrikken til vår produsent. Vi er i godt selskap med mange store merker hos vår samarbeidspartner, og gleder oss til mange år med produktutvikling sammen med denne kunnskapsrike gjengen.

 

 

Mvh Jeanette HHalvorsen, daglig leder. 

 


Kommenter

Kommentarer må godkjennes før de publiseres