MØT FORHANDLER HILDEGUNN TEIGLAND GUINEY

"Jeg er blitt så glad i alle produktene deres." 

Med en fantastisk beliggenhet har Vasstulan Interiør blitt en svært populær butikk midt i hjertet av Uvdals flotte ski- og alpinbakker. Møt Hildegunn, butikksjefen på Vasstulan Interiør, som nylig har blitt Tind-forhandler, og få hennes beste TIND-tips.

Hvorfor har du valgt Tind of Norway?
Jeg er så heldig at jeg får selge Tind of Norway sine produkter og jeg er blitt så glad i alle produktene deres. Og kommer til å fortsette å bruke dem

Hvilke er dine Tind of Norway favoritter?
– Jeg er spesielt glad Omega foundation. Den er nydelig og glir så lett inn i huden, gir fuktighet en fin glød og det beste med alt er at den ikke smitter av på klærne mine og legger seg ikke i rynkene mine

Hildegunns Favoritt TIND øyeblikk:
 Første gang jeg prøvde på meg Omega foundation var jeg solgt .

Har du et hemmelig makeup triks du kan dele med oss?
– Jeg bruker highligher no.1 Glacier rett utenfor tårekanalen for et litt mer "våkent" uttrykk

Hva er dine skjønnhetsrutiner?
– Vaske all sminke av hver kveld og ta på nattkrem og øyenkrem.

Til sist, Hvilke produkter har du alltid i vesken?
– Lipgloss og/eller leppestift. En i hver veske!

Foto og film Hildegunn

Section
Drop element here!