MØT MAKEUPARTISTEN MARIA ZAHL

"Jeg bruker TIND makeup på absolutt alle oppdrag jeg har nå" 

Maria Zahl er en erfaren og anerkjent makeup artist i bransjen. Oppdag hennes favoritter fra Tind of Norway og hvorfor de har blitt en viktig del av hennes makeup sortiment. Marias beste makeup-tips og hennes erfaringer med Tind of Norway-produkter kan du lese her.

Hvilke type oppdrag har du brukt Tind of Norway på?
– Jeg bruker TIND makeup på absolutt alle oppdrag jeg har nå. Mye på reklamefilm og spillefilm. Brukte Tind på " I Onde dager" hvor jeg var hår og makeup designer. Vi hadde masse statister og biroller i den filmen og alle hadde Tind of Norway makeup på seg. I den nyeste tv serien (In the name of love) som kommer til høsten brukte vi Tind of Norway makeup absolutt alle skuespillerene.

Hvordan kom du først i kontakt med Tind of Norway?
– Jeg fikk TIND anbefalt fra 2 andre kjente sminkører fra bransjen og fikk muligheten til å teste produktene selv.

OM MARIA ZAHL

Erfaring: Har jobbet som makeupartist innen teater, film og TV siden 2000.

Karrierehøydepunkter: Nominert til Amanda-prisen for Beste maske/sminke i 2022 for filmen “I onde dager” 

Produksjoner og arbeidsplasser i utvalg: Norske Byggeklosser, I onde dager, Atlantic Crossing, Løvekvinnen, Snekker Andersen og julenissen, Exit, In the Name of Love, Tina & Bettina 2, Helsekost Furuseth og Lange Flate Baller 3. Det Norske Teateret, Nationaltheatret, Den Norske Opera & Ballet, Oslo Nye Brageteatret og teater Ibsen i Skien.

"Jeg opplever at skuespillere liker Omega umiddelbart når jeg bruker den."

Hvilke er dine Tind of Norway favoritter?
– Jeg liker veldig godt Omega foundation fra Tind og Norway fordi den dekker huden godt og ujevnheter og ser likevel naturlig ut på film/tv. Den har i tillegg veldig mange nyanser. Jeg opplever at skuespillere liker denne umiddelbart når jeg bruker den.

Leppestiftene er også veldig fine og sitter godt. Det er et pluss for oss profesjonelle at de har mye pigmenter og at de finnes i veldig mange nyanser.

– Jeg liker veldig godt Serum mascaraen til Tind of Norway. Den sitter veldig godt og hvis man påfører den i flere lag gir den kjempebra volum og løft.

Lipglossen er også utrolig fin og passer mange ulike mennesker i ulike aldre. Og den tørker ikke ut leppene og er ikke så klissete som vanlige lipglosser. Lipgloss nr 2 er mitt favoritt nummer- passer til så mange og ser så fresh ut.

Hvorfor bruker du Tind of Norway?
–  Tind of Norway har gode makeup produkter og jeg er veldig opptatt av ingrediensene i de produktene jeg bruker. Jeg opplever at skuespillerene også er opptatt av dette. Tind of Norway bruker mye pleiestoffer i makeupen og det merkes godt på huden og ikke minst på holdbarheten på feks foundation når man jobber profesjonelt med makeup. Jeg syns også det er viktig å støtte norske bedrifter.

Marias Favoritt TIND minne
Når vi ikke trengte å gjøre touch up på skuespillerene etter lunsj på lepper pga lipgloss satt like pent etter lunsjpausen.

Har du et hemmelig makeup triks du kan dele med oss?
– Jeg har lagt merke til at mange legger mascara veldig fort og slurvete. Det er kjempeviktig å få mascara helt inntil vipperoten og forme vippene litt opp og ut mens du beveger hånden frem/tilbake. Og i tillegg legge flere lag over/under.

– Flytende eyeliner må også legges helt inntil roten på vippen. Hvis man drar brynet opp er det enklere å få til.

– Jeg syns det er utrolig fint og effektfullt å legge en trio vipp helt ytterst på vippekanten istedetfor en hel remse løsvipper.For store vipper lager skygger i ansiktet pg ødelegger for øye makeupen. En trio vil ytterst er superfint.

– Og global linjen på øyeskyggen syns jeg blir finest når man legger den på mens man ser rett frem i speilet nå man får et løft og en forstørrede effekt på øynene.

– Til slutt-det aller viktigste for at makeupen skal se fresh ut basert på min erfaring er at man har renset huden og har på seg en fuktighetskrem tilpasset sin egen hudtype. Og at man har sovet godt og ikke vært på fest kvelden før.

I Onde Dager og Tina & Bettina 2 er noen få av filmene Maria har brukt Tind of Norway på.

Section
Drop element here!