MØT MAKEUPARTIST VIBEKE SVERRE

"Omega er en foundation jeg kan stole på at blir bra"

Vibeke har jobbet og undervist innen sminke i 20 år, og har hatt vår egen TIND-gründer Jeanette som student back in the days. Vi fikk en prat med Vibeke om hvordan hun havnet i makeup bransjen, og hvorfor Omega Foundation har blitt hennes favoritt!

OM VIBEKE SVERRE

Yrke: Sminkør/Maskør

Erfaring:
 Har jobbet 20 år i makeup bransjen. Undervist i sminke i 17 år og var Høyskole lektor i Maske og hårdesign i 6 av disse årene. Hun har jobbet med design på Teateroppsetning og en tid i Den Norske Opera, mens nå jobber Vibeke stort sett innen Film og TV.

Hvordan havnet du i makeup bransjen?
– Egentlig ville jeg bli kunstner, men tenkte det var mer sosialt å male på mennesker isteden for på lerret. Jeg har en venninne som er fotograf som ble overbegeistret da jeg sa jeg ville bli Makeupartist. Vi har hatt mange spennende samarbeider både utstillinger og foto oppdrag innen mote og reklame.

Hvordan kom du først i kontakt med Tind of Norway?
– Jeg er så heldig å ha Tind of Norway i mitt nærmiljø, og oppdaget det tilfeldig da jeg møtte Jeanette som er min tidligere student på et foreldremøte, der fikk jeg min første Tind gloss og ble solgt.

"Alt jeg har savnet fant jeg igjen i Omega foundation, den er en DRØM å jobbe med"

Hvilke er dine Tind of Norway favoritter?
– Omega Foundation er absolutt mitt favoritt produkt. Jeg tror jeg har lett i 15 år etter en erstatter etter at min favoritt foundation ble borte fra markedet. Alt jeg har savnet fant jeg igjen i Omega foundation, den er en DRØM å jobbe med. Den er allsidig og egner seg både til Film/TV , Teater og Foto.

Hvilke type oppdrag har du brukt Tind of Norway på?
– Jeg har brukt Omega både i Film og TV produksjoner samt til Teater og Foto.

Til Teater oppsetningene bruker jeg den i sin helhet, mens til Film og TV tynner jeg den som regel ut og dropper pudderet om ikke helt nødvendig. Omega fremstår veldig troverdig til alle medier! 

Personlig liker jeg å dabbe Omega på med en fuktig svamp, samt en liten kost til å komme godt til i øyepartiet og rundt nesen

Omega Foundation er Vibekes favoritt produkt.

Hvorfor bruker du Tind of Norway?
–  Jeg vil anbefale på det varmeste Tind produktene da de føles trygge, både for hud og resultat. Jeg har brukt de på alle slags hudtyper, og selv de med sensitiv hud blir overrasket av at dette er noe de ikke reagerer på. Resultatet blir alltid bra med Tind!

Vibekes Favoritt TIND minne
Jeg må si det er mitt beste TIND øyeblikk da jeg forsto at Omega var en foundation jeg kan stole på at blir bra!

Section
Drop element here!