MØT TIND FORHANDLER JANNE MIKKELSEN NORDGÅRD

"Vippene mine har blitt lengre og sterkere siden jeg begynte å bruke Serum Mascara" 

Janne har etter 30 år som frisør prøvd ulike makeup-serier og hatt forskjellige leverandører opp gjennom årene. Men da hun og hennes kollega oppdaget Tind, føltes det som om konseptet snakket rett til deres hjerter! Her deler Janne sine Tind-favoritter og noen tips og triks.

Om Janne Mikkelsen Nordgård

Yrke: Frisør, eier og daglig leder på Lung Frisør.

Salong:
Lugn frisør på Roa

Erfaring:
 Har jobbet til og fra med makeup i salongene jeg har vært i siden eg starta som frisør for mer enn 30 år siden. Mest brude- , og daglig make up i salongen men har også vært heldig å fått jobbet backstage på div show, og med foto

Hvorfor har du valgt Tind of Norway?
–Vi kom først i kontakt med Tind of Norway da vi lette etter en ny makeupserie å selge i salongen. Konseptet og navnet tiltalte oss umiddelbart. Både min kollega og jeg elsker å være ute i naturen og i fjellet, og jeg selv er oppvokst midt blant de vakre Lyngsalpene. Tind of Norway appellerte virkelig til hjertene våre og det føltes som en perfekt match.

–Vi er opptatt av rene og gode ingredienser, samt kortreist og enkelhet. Det var derfor naturlig for oss å velge Tind of Norway. Vi liker også veldig godt at Tind er en liten bedrift som har et tett samarbeid med oss forhandlere. Det gir oss en god kontakt!

"Vi liker også veldig godt at Tind er en liten bedrift som har et tett samarbeid med oss forhandlere."

Hvilke er dine Tind of Norway favoritter?
–Serum mascaraen er helt utrolig, og den er definitivt min ultimate favoritt og mest brukte produkt. Vippene mine har blitt lengre og sterkere siden jeg begynte å bruke den. 

–I tillegg bruker jeg også lipgloss hver eneste dag. 

Favoritt TIND øyeblikk

Når jeg fikk vite at serum mascaraen kan fjernes ENKELT med varmt vann….

Hva slags sminke bruker du i hverdagen?
–I hverdagen bruker jeg en enkel sminke. Jeg legger på et tynt lag Omega foundation, deretter påfører jeg litt Rose-cheeks under kinnbenene og litt Frostbite øverst på kinnene. Deretter bruker jeg mascara og lipgloss.

Har du et hemmelig makeup triks du kan dele med oss?
–Selvfølgelig! Et makeup triks jeg kan dele med dere er å legge litt highlighter øverst på kinnbenene og eventuelt på kragebeinet. I tillegg kan du legge en kajalstrek nederst på øyelokket. Dette gir en rask "oppgradering" av dagens makeup hvis du skal ut på noe gøy rett etter jobb. 

Hvilke produkter har du alltid i vesken?
–I vesken min har jeg alltid med meg lipgloss, for øyeblikket er det lipgloss nr. 2 West. Og TINDbalm. Disse er mine faste produkter som jeg alltid har med meg uansett hvor jeg går.

Hva er dine skjønnhetsrutiner?
–Mine skjønnhetsrutiner inkluderer å vaske og rense ansiktet med gode økologiske produkter både morgen og kveld.

–Når det kommer til håret, vasker jeg det to til tre ganger i uken og bruker hårkur omtrent en gang i uken.

–Når det gjelder makeup, tilpasser jeg det etter dagsformen og hvilket program eller arrangement jeg har den dagen. Uansett hva, sørger jeg alltid for å ha lippgloss eller balm tilgjengelig og med meg hele tiden.

Section
Drop element here!
Section
Drop element here!