MØT TIND FORHANDLER KAROLINE

"Jeg bestemte meg for å prøve, og har ikke angret et sekund etterpå!" 

Karoline Norø Ingebrigtsen, eier av VÅR frisør Hallingdal, har 13 års erfaring som frisør og makeupartist. Oppdag hennes kjærlighet for Tind of Norway-produkter, inkludert Omega Foundation, som har forvandlet hennes problematiske hud. Hennes lidenskap for å forsterke skjønnhet, belønnes igjennom hvert smil om munnen hennes kunder går ut av salongen med.

Karoline Norø Ingebrigtsen

Eier av skjønnhetssalongen VÅR frisør Hallingdal. Frisør, negldesigner og vippetekniker.

Salong:  VÅR frisør Hallingdal. Midt i hjertet av Ål i Hallingdal

Hvor lenge har du jobbet med makeup?
–Siden jeg tok frisørstolen i 2010. Jeg jobber mest med hår, men i vårt yrket så innbærer det også mye kunnskap innen sminke og farger. Vi gjør flere sminkeoppdrag i div. settinger.

Jeg oppnår høydepunkter hver gang kundene mine smiler fra øre til øre når de forlater salongen, men de høyeste er når jeg pynter brud. Vi har også deltatt på et par moteshow, det har vært spesielt gøy.


Hvorfor har du valgt Tind of Norway?
Jeg ble veldig interessert i det jeg fant når jeg undersøkte rundt Tind of Norway. Måten produktene er lagd på, ingrediensene og selvsagt at det er et norsk merke. Jeg bestemte meg for å prøve, og har ikke angret et sekund etterpå!

Når jeg la foundation på ansiktet første gang og opplevde at den bare smeltet inn i huden. Selv når kvelden kom hadde jeg ennå ingen følelse av å «gå med en maske på». Den følelsen får jeg hver dag ennå. Det skal også sies at alle kunder kommenterer akkurat det samme.

"Når jeg la foundation på ansiktet første gang og opplevde at den bare smeltet inn i huden."

Hva er dine Tind of Norway favoritter? 
–Absolutt Serum mascara. Og Omega foundation. Jeg har alltid hatt en trøblete hud, men med Omega foundation har jeg endelig funnet en foundation som huden min også elsker! Jeg må også tilføye at jeg elsker Paletten. Det å kunne sette sammen sine egne øyeskygge favoritter. Genialt!

Hvilke produkter har du alltid i vesken?
 ALLTID The meadow Silene (nr 2). Min absolutte favoritt av leppestiftene. Passer både til hverdag og til fest. Jeg må alltid ha noe på leppene.

Section
Drop element here!