4 smarte sminketips for en moden hud

Ønsker du -som oss, at din hud skal se like ung ut som du føler deg? Ved å bruke Tind of Norways produkter er du allerede på rett vei ved at fukt, næring og pleie tilføres hud, lepper, vipper og bryn!

Under finner du 4 av våre favoritt tips, som hjelper huden din til å se ung og fresh ut. Men husk at du alltid er vakrest når DU føler deg vakker!
1. Påfør foundationen din lagvis
På moden hud er det lurt å legge foundation i tynne lag for å unngå å få for mye produkt på områder med fine linjer – for mye produkt kan fremheve alderstegn om den samles i fine linjer.

Omega foundation (flytende) er byggbar og det er enkelt å legge flere lag der du ønsker å dekke litt ekstra. Vår Powder Foundation (pudder form) er også fantastisk lett og legger seg ikke i fine linjer. Og begge inneholder massevis av fuktighet, næring og glød!
2. Definerte øyenbryn kan gjøre underverker for en look.
Med alderen har øyenbrynene dessverre en tendens til å bli tynnere (og mer striere, eller er det bare oss? ;)) Å fylle ut brynene med en øyenbrynsblyant i en myk og naturlig farge kan derfor løfte helhetsinntrykket.

Vår Eye & Brow Pencil finnes i tre fine farger og kan brukes både som øyenbrynsblyant og kajal, I tillegg er det en spisser i lokket så du slipper å lete når det er på tide å spisse blyanten :)
3. Prøv å bruke mascara kun på den øvre vippekanten!
Vårt favoritttriks! Noen ganger kan mascara under øynene trekke unødvendig oppmerksomhet til både kråketær og poser. Men ved kun å bruke mascaraen på de øvre vippene, åpner øyet seg enda mer. Bøy gjerne øyevippene med en vippetang før du legger på mascaraen for maksimal effekt, og en flott kurve.

Prøv gjerne vår kundefavoritt Coal serum Mascara, som er både vippeserum og mascara i ett og samme produkt. I tillegg har den en kost som gjør det enkelt å nå alle vippene for nydelig lengde og fylde! Hvis du foretrekker volumgivende mascara med en klassisk kost, vil du ikke gå glipp av Bergen Waterproof Mascara.

4. Ikke glem rougen!
En blush får deg til å se friskere, og mer våken ut. En klassisk og enkel måte å påføre denne på er at den påføres det høyeste punktet på kinnet, men ikke vær redd for å eksperimentere! På moden hud kan det ofte være veldig flatterende å legge den langs kinnbeina og opp mot tinningen.

Her finner du våre velpigmenterte og pleiende blush; Frostbite og Rose-Cheek. I vårt Northern Lights-sortiment finnes det også bronzere, highlightere og øyenskygger som du kan kombinere som du ønsker med vår praktiske Tind Palette refill-system.