Finn øyenskyggene som får øyenfargen din til å poppe!

Mange elsker å eksperimentere med forskjellige nyanser, teksturer og trender, og finner på den måten sine favoritter når det kommer til øyenskygge. Andre har kanskje ikke den samme interessen for å teste selv, men ønsker alikevel et flott resultat som er tilpasset en selv.
Denne guiden er for deg som ønsker litt veiledning i jungelen av nyanser og farger – basert på egen øyenfarge.

Kontrastfarge eller matche?
Kontrastfarger er farger som er motsatte av hverandre og dermed også fremhever hverandre på en vakker måte. Dette er et triks du med fordel kan bruke når du fremhever øyenfargen ved hjelp av øyenskygge. Men det er også deilig å bruke toner som matcher og går ton i ton med øyenfargen din.

Blå øyne
Kontrastfargen til blått er orange. Varme orange-toner og dype brune farger får blå øyne til å skinne! Så et tips er å se etter lyse orange-toner, eller toner som går mot terrakotta og orange/brun for å fremheve øyenfargen din.


Grønne øyne
Grønt og rødt er kontrastfarger. Prøv varme toner, rødbrune nyanser eller de som går mot rød/grå. Rosa er også vakkert med grønne øyne. Og siden grønne øyne ofte har toner av gult i seg, bør du heller ikke gå glipp av kontrastfargen til gul - nemlig lilla og nydelige plomme farger!


Brune øyne
Det motsatte av brunt er blått, så se gjerne etter nydelige blånyanser av alle slag. Føler du ikke at blå toner er noe for deg? Da anbefaler vi toner som går mot lilla eller matche din egen farge med brune, gylne eller grønne toner.


Grå øyne
Hvis du er velsignet med denne ganske uvanlige øyenfargen, har du sannsynligvis også elementer av blått, grønt eller brunt i dem? Her er det veldig vakkert å matche øyenskyggen med sekundær-tonene i øyenfargen. Og for ikke å snakke om sølvfargede nyanser!


Skreddersy din perfekte Palette med farger fra Northern Light
Vi liker funksjonalitet i kombinasjon med valgfrihet og har derfor valgt å lage TIND PALETTE, hvor du selv blander dine favorittprodukter og fargekombinasjoner fra pigmentserien Northern Light. Mineralkomplekset består av magnesium, kalsium, sink og natrium som vil pleie huden uten å forstyrre intensiteten til fargepigmentene.
Flere refills kan kjøpes separat når du ønsker å bytte ut dine favoritter, eller utvide med flere farger. Enkelt og miljøvennlig.