Fuktbomben

Hyaluronsyre

Hvorfor Hyaluronsyre?

Hyaluronsyre (Sodium Hyaluronate) er en ingrediens som det snakkes mye om i disse dager. Det er en type sukkermolekyl som forekommer naturlig i huden. Dens jobb er å fylle mellomrom mellom de aktive fibrene av kollagen og elastin (som smøremiddel og støtdemper) og opprettholde fuktighetsbalansen. Det bidrar rett og slett til at huden blir glatt og jevn!

Hyaluronsyren i huden brytes hele tiden ned og bygges deretter opp igjen. Men regenereringen går saktere jo eldre vi blir og huden  blir tørrere og mindre elastisk, noe som gjør at vi utvikler rynker og fine linjer.

Hyaluronsyre er også følsom for UV-lys og frie radikaler og brytes dermed raskere ned når den utsettes for det.

Når vi bruker produkter med Hyaluronsyre hjelper vi huden å opprettholde sin ungdommelige fuktighet og bremse aldring. Men siden kroppen naturlig bryter ned Hyaluronsyre, er det viktig å bruke Hyaluronsyre som en tilbakevendende del av hudpleien for å opprettholde fuktighetsbalansen.

 -Så det er ikke rart at Hyaluronsyre har blitt en viktig ingrediens i mange hudpleieprodukter, samt i flere av våre sminkeprodukter. Den fyller en viktig funksjon innen anti-aging, men passer alle hudtyper da den trekker til seg fuktighet og kan binde over 1000 ganger sin egen vekt i vann! Fuktighet er viktig for sunn hud, uavhengig av alder.

Du finner Hyaluronsyre i Omega foundation, North Star Lipgloss, Coal Serum Mascara, Bergen Mascara & Tindbalm.

HVORFOR ER VI SÅ OPPTATT AV INGREDIENSER?

Fortsett å lese >