Ingrediens - Meadowfoam frøolje

Limnanthes Alba Seed Oil, eller Meadowfoam Seed Oil er kaldpresset fra små frø fra Limnanthes Alba, som produserer en olje med unike antioksidant beskyttelse og hudpleiende egenskaper. Meadowfoam Seed Oil er en av de mest populæreoljene i Aromaterapi industrien på grunn av sine enestående oksidative stabilitet. Meadowfoam Seed Oil er en voksaktig olje, lik Jojoba. Den har en rik tekstur, noe som gjør den perfekt for salver, kremer og balm, hvor den tilfører fylde til produkt og bygger en barrierer som lukker inne hudens naturlige fukt, forebygger dehydrering og mykgjør huden. Meadowfoam Seed Oil er et unikt antioksidant som også brukes for å forlenge levetiden til andre oljer i kosmetikk og hudpleie produkter.

HANDLEKURV

Varer i handlekurven

Product title

Vendor Rose red 48pcs
XX.XX kr YY.YY kr

Product title

Vendor Rose red 48pcs
XX.XX kr YY.YY kr

Product title

Vendor Rose red 48pcs
XX.XX kr YY.YY kr

Prøv vår bestselger

OMEGA nourish + build foundation

Vendor

XX.XX kr YY.YY kr

Har du husket?

Chique Super Blender

Vendor

XX.XX kr YY.YY kr
Kjøp nå, betal senere med: