MeadowFoam frøolje

Meadowfoam frøolje (Limnanthes Alba Seed Oil) er kaldpresset fra små frø fra Limnanthes Alba, som produserer en olje med unik antioksidantbeskyttelse og hudpleieegenskaper. Den har over 95 % langkjedede omega-9 fettsyrer, noe som gjør den til en veldig stabil og oksidativ olje. Meadowfoam frøolje er en av de mest populære oljene i aromaterapi industrien på grunn av sin eksepsjonelle oksidative stabilitet.

Når Meadowfoam frøolje påføres huden, fungerer den som et mykgjørende middel, forsegler fuktighet og holder huden myk og smidig. Siden dehydrert hud er en av hovedårsakene til rynker og Meadowfoam Seed Oil fyller på tapt fuktighet, bidrar den også til å redusere forekomsten av fine linjer og forebygge rynker.

Meadowfoam frøolje har en unik, fløyelsaktig tekstur og absorberes lett av huden, og hjelper til med å balansere hudens naturlige talgproduksjon slik at den ikke blir for tørr eller for fet.

Meadowfoam frøolje er en unik antioksidant som også brukes til å forlenge levetiden til andre oljer i kosmetikk og hudpleieprodukter. Den har en rik tekstur, som gjør den perfekt for salver, kremer og balm, hvor den tilfører fylde og fuktighet til produktet.