17 mai nærmer seg med stormskritt og det er på tide med litt inspirasjon for nasjonaldagen 😍 Her kommer noen av mine beste tips for å lage en naturlig, men likevel glamorøs look som varer hele dagen.

En fresh og naturlig look som holder

For meg er det viktig å ha en naturlig base som skapar en fin og sunn glød - men som også sitter igjennom hele dagen (uavhengig av sol eller regn). Så jag starter med å påføre et lag med Omega Foundation med fingrene. Varmen fra fingrene gjør at foundationen smelter lettere inn i huden og gir et naturlig resultat. 

For å forsegle fuktigheten i huden og sikre at basen sitter på plass igjennom HELE feiringen børster jeg et lett lag med Powder foundation over.

TIPS! Prøv gjerne vårt nye Shade Finder-verktøy for å finne din perfekte nyanse på Omega og Powder foundation! Den finner du her på Powder Foundation og Omega Foundation.

Bruk gjerne fargene fra bunaden din for å finne inspirasjon til farge på leppene eller øyenskygge

Ett av mine favoritt tips til 17 mai er å hente igjen farger fra bunaden eller kjolen, og hente disse igjen på lepper eller øyne. Dette skaper en helhetlig og harmonisk look. Hvis du velger å ta igjen fargen fra klærne i sminken din, er det viktig å sikre at det ikke blir for overveldende eller for mye av samme farge. Det kan være lurt å tone ned resten av sminken og tilbehøret og la leppene være fokuspunktet.

I våre leppestift serie The Meadow (inspirert av norske blomsterenger) eller i vår serie med Lipgloss (North Star) er jeg overbevist om at du kan finne en farge som er perfekt for din look.

Gå enkelt fra dag, -til kveldssminke!

På 17 mai er det ofte slik at man har en look på dagen, med et klesskift utover kvelden. Da er det kjekt å ta med seg noen triks som gjør det enkelt å bygge på litt for å skape en mer glamorøs look. Jeg pleier å ha med meg en av mine favorittpaletter MAKE ME QUEEN, som er den ultimate løsningen for å transformere din daglige makeup til en fresh kveldslook. Med fire flotte farger som passer perfekt sammen, kan du enkelt skape alt fra enkel og subtil øyesminke til en mer dristig og glamorøs look.

Tips: Påfør litt Glittertind på øyelokket med fingeren på slutten for et ekstra shimmer og glamour!

Håper du fikk noen tips til din 17 mai sminke! Her 👇 finner du produkterne jeg har nevnt i tipsene 😍

MAKE ME QUEEN