Ingrediens - Caviar Ekstrakt

Proteiner, enzymer og Omega 3 fettsyrer er byggeklosser for hele kroppen, inkludert vårt største organ huden. For å bygge og styrke bindevevet i huden er det viktig å tilføre råvarer som reparerer, fukter og beskytter. Bonusen er at man vil utsette tegn til for tidlig aldring av huden. Kombinasjonen av disse råvarene vil dempe rødhet og pigmentflekker og jevne fine linjer.

-Forsterker kollagen (anti-aging) -Balanserer produksjon av pigmenter (pigmentflekker) -Tilfører fuktighet

Peptider øker elastisiteten i huden/ stimulerer hudcellene Dette er en naturlig, celle-kommuniserende ingrediens som hjelper til å opprettholde en ungdommelig hud i balanse, ved å stimulerer hudcellene til å fungerer på ulike måter. Peptider øker hudens fasthet, forbedrer fukt-balansen, minsker sensitiviteten, øker eksfolierings-prosessen og kan jevne ut hudtonen.

*peptider samarbeider best sammen med andre pleiende ingredienser som blant annet antioksidanter, hyaluronsyre og A-vitamin.

Sammensetningen av disse ingrediensene gir TIND makeup en unik evne til å tilføre huden fuktighet, styrke hudens barriere, dempe rødhet og pigmentering, og jevne tørre linjer. 

Alle Tind of Norway produkter har caviar ekstrakt som ingrediens:

Omega Foundation

Powder Foundation

The Meadow Leppestift

North Star Lipgloss

Mascara

Eyeliners

Eyeshadow, Bronzer og Highlighter