12 NYANSER

Finn din perfekte nyanse

Nå kan du forhåndsbestille våre Omega nyheter (Sand, Beige, Warm Honey og Light Toffee) samt bestselgerne Warm -og Cold Beige. Forhåndssalg sendes ut fra vårt lager i uke 25.

 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
Omega Foundation nr.1 Porcelain (Lys med rosa/kald undertone) - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
Omega Foundation nr 8 Espresso (Dyp med kall undertone) - Tind of Norway
Omega Foundation nr.7 Almond (Dyp med varm undertone) - Tind of Norway
Omega Foundation nr.6 Caramel (Dyp med gylden/varm undertone) - Tind of Norway
Omega Foundation nr.5 Toffee (Medium Tanned med nøytral undertone) - Tind of Norway
Omega Foundation nr.4 Cold Beige (Medium med beige/nøytral undertone) - Tind of Norway
Omega Foundation nr.3 Warm Beige (Medium med varm undertone) - Tind of Norway
Omega Foundation nr.2 Vanilla (Lys med beige/nøytral undertone) - Tind of Norway
 - Tind of Norway
Omega Foundation nr. 2.1 Sand (Lys med varme undertoner) - Tind of Norway
Omega Foundation nr. 3.1 Beige: (Medium med varm beige undertoner) - Tind of Norway
Omega Foundation nr. 4.1 Warm Honey (Medium med gyldne undertoner) - Tind of Norway
Omega Foundation nr. 5.1 Light Toffee (Light tanned med kalde undertoner) - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway

OMEGA FOUNDATION
Veil pris 470,00 kr
/

Farge
Fri frakt på alle ordre fra 300 kr

Vår store stolthet OMEGA er en flytende mineral foundation som virkelig tilfører pleie til huden din. Formelen inneholder blant annet Hyaluronsyre, Caviar ekstrakt og oljer fra Tindvedbær, som tilfører mye fuktighet og næring samtidig som den beskytter huden din.

Omega Foundation er ikke bare sminke; det er en synergi av hudpleie og makeup. Vi er stolte over å være utvalgt og nominert til Taras Pro Age Favoritter 2023 ❤.

OMEGA er byggbar og gir langvarig dekning som føles lett og silkemyk. Mineralene reflekterer lyset mykt og skaper en naturlig og frisk glød.

- Pleiende og næringsrik
- Byggbar og holdbar dekning
- Beskytter mot HEV-lys
- Passer for alle hudtyper!

Ideell for sensitiv og/eller moden hud. Ingrediensene i OMEGA er nøye utvalgt for å gi like mye hudpleie som sminke. Så mens OMEGA beskytter og pleier huden din, får du en jevn hudtone med et naturlig glødende resultat.


Vår makeup artist anbefaler alle å påføre OMEGA foundation med fingrene for et naturlig og jevnt resultat, spesielt hvis man er dehydrert og/eller tørr i huden.

Varmen fra fingrene mot ansiktshuden vil smelte den pleiende OMEGA foundation når du masserer den på plass og du vil oppnå et svært naturlig og glødende resultat. Og husk at OMEGA foundation er meget drøy i bruk, så prøv deg frem med små mengder av gangen.

For en kombinert eller fet hud anbefaler vi at OMEGA påføres med en foundation pensel eller børste slik at man unngår varmen fra fingrene, for et jevnere resultat og muligheten til å bygge mer dekkevne. OMEGA føles semi-matt på huden, så ingen «sticky» overflate.

OMEGA er også helt super å bruke til å konturere ansikt (og kropp) med sin rikt pigmenterte og pleiende formel er den lett å påføre, duse ut og gir god holdbarhet på huden! PS! Ingredienser kan variere noe ut i fra ulike varianter og batches. Vennligst se på pakningen for den nøyaktige innholdslisten for det aktuelle produktet du har kjøpt.

Sertifiseringer

*Basert på ingrediensene i produktet, utført av tredjepart (Skin Match Technology)
Omega foundation er mer enn bare makeup-Den møter deg i grensen der hudpleie møter flawless finish

Min store stolthet

Don't take our word for it

★★★★★

Fantastisk

Helt klart den beste foundationen på markedet. Tykk, men lett å påføre. Føles silkeaktig ut på huden. Aldri klissete. Dekker utrolig godt med et lag. Holder lenge.

Hanna O

Verifisert kunde

★★★★★

Veldig fornøyd!

Har over 15 år prøvd mange forskjellige foundations og Tind sin er uten tvil den beste jeg har vært borte i. Hvor lett den er å jobbe med, smelter inn i huden og gir en naturlig look. Anbefaler på det sterkeste!

Nina O.

Verifisert kunde

★★★★★

Kjempegod foundation!

Utrolig god foundation med bra dekkevne. Fargen passet akkurat og jeg elsker den silkemyke finishen uten at den er for glinsete.

Camilla O.

Verifisert kunde

★★★★★

Ny favorit funnen!

Fantastisk foundation, troligen den bästa jag har provat (det är väldigt många!). Bra täckning med naturlig finish och fin lyster, utan att bli blank eller oljig. Lätt att applicera och både fingrar, borste eller fuktad svamp funkar bra. Mycket bra pump som gör att man kan ta precis önskad mängd. Byggbar så att brustna blodkärl och röda partier går enkelt att trolla bort med ett extra lager. Inte minsta tendens att sätta sig i porer eller linjer. Superbra hållbarhet, sitter hela dagen. Så lycklig att jag har hittat denna underbara foundation! Rekommenderar varmt

Eva

Verifisert kunde

★★★★★

Uten tvil den beste foundation jeg har prøvd

Beste foundation på markedet! Den lange letingen etter den perfekte foundation er endelig slutt. Jeg har problemer med akne og fet hud, men denne foundation sitter fantastisk på hele dagen og ser like fresh ut som da jeg først tok den på. Den oksiderer heller ikke, føles lett på huden og man kan helt klart bygge på dekning uten å se oversminket ut. Dette produktet er verdt hver krone, og det er viktig å investere i huden! Min sensitive hud reagerer heller ikke på dette og jeg får ikke nye kviser av den. Tommel opp!

Victoria D

Verifisert kunde

FINN DIN
NYANSE!

Med shade finder