Det er lite som kan måle seg med superingredienser direkte fra naturen når det kommer til fuktighet og næring. Dette ønsker vi å bringe inn i dine daglige skjønnhetsrutiner, og er kjernen til det som i dag er har blitt Tind of Norway.

Jeg får ofte spørsmål om hvorfor...

 ...jeg valgte å starte et make-up merke, når det allerede er så mange å velge i mellom. Og hva skiller egentlig våre produkter fra andre? Svaret finner du i våre innovative ingredienser.

Under mine mange år i frisørbransjen, med salg av mange forskjellige merker til det profesjonelle markedet, ble det veldig tydelig hvor store forskjeller det er på kvaliteten i produktene. Det fantes spesielt ett merke som stakk seg ut blant de mange når det kom til å skape et sterkt og vakkert hår. Disse produktene inneholdte en svært næringsrik ingrediens, nettopp Caviar Ekstrakt.

Jeg begynte å lese mer om ingredienser -og jo mer jeg fordypet meg ble det klarere og klarere for meg at Caviar ekstrakt skilte seg ut. Denne superingrediensen var uten tvil en ingrediens jeg ville bruke på huden min! Jeg fant den bare hos ett eneste, et svært eksklusivt skjønnhetsmerke, og det er en prisklasse som dessverre ekskluderer mange (inkludert meg selv). Dette sådde et frø i meg, ingrediensnerd som jeg er.

Når jeg senere fikk muligheten til å starte og utvikle mitt eget skjønnhetsmerke, var nettopp Caviar ektrakt en MÅ HA ingrediens for meg, koste hva det koste ville! Det viste seg å være en superkombinasjon med olje fra superbæret tindvedbær (også kalt havtorn), og dermed hadde jeg base-formelen på plass. Etter en lang prosess, med testing, feiling, endeløse timer og lange arbeidsdager, er vi veldig glade for at vi idag kan tilby en hel serie med nyskapende og hudpleiende sminke med norsk Caviar ekstrakt som en av nøkkelingrediensene, sammensatt med andre næringsgivende råvarer for maksimal effekt. Delvis sminke, delvis hudpleie.

Og på tross at våre produkter har en sammensetning som samsvarer med produkter i en helt annen prisklasse, er jeg veldig stolt over å kunne gjøre disse innovative og hudpleiende egenskapene tilgjengelig for en større målgruppe.
For meg er det en selvfølge at sminke skal ha hudpleiende egenskaper!

 

VÅR BAKGRUNN

Vi står naturligvis på Dyrevernalliansens grønne liste over kosmetikkselskaper som ikke tester på dyr.

FINN FORHANDLER

Vi vil aldri ha noen prisforskjeller på nett og forhandler, så du kan trygt oppsøke en av Tind of Norway forhandlerne og alltid få riktig pris på riktig produkt. Finn din nærmeste forhandler for å se, prøve og kjenne på våre produkter!

FINN FORHANDLER HER

BLI FORHANDLER

Vi søker forhandlere over hele landet! Tind of Norway sine produkter forhanldes i all hovedsak av frisører, hudpleiere, spa og parfymerier. Eier du en salong eller behandler kunder, og kunne tenke deg å forhandle våre produkter?

Ta kontakt med oss