Mascaraen som har tatt Norge med storm!

Vi klyper oss i armen! Varelageret som var estimert å vare godt ut i 2023 ble utsolgt allerede i februar! Men nå er de endelig tilbake på lager!

Ikke gå glipp av vår etterlengtede nyhet - Serum Mascara i BRUN!
Og det beste av alt? Nå kan du kjøpe 2 valgfrie mascara for kun 600,-

 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
COAL SERUM mascara
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
COAL SERUM mascara
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway
 - Tind of Norway

COAL SERUM mascara
Veil pris 340,00 kr
/

Farge
Fri frakt på alle ordre fra 300 kr

COAL SERUM MASCARA er virkelig magisk, med mascara og vippeserum i ett og samme produkt. Du får optimalt lengde og buede vipper samtidig som du styrker og fremmer øyevippenes egen vekst. Enten du har korte eller lange vipper, vil Serum-mascaraen ta vippene dine til nye nivåer.

Skjønnhetsredaktørene og lesernes valg! - Vinner av "Beste mascara" i Tara Pro Age Favoritter 2023 ❤.

COAL SERUM nourish + length mascara

- Fremmer veskst av vippene
- Fukter, beskytter og styrker vippene dine
- Gir optimalt lengde, kurve og veldefinerte vipper
- Tårefast/vannresistent og enkel å ta bort

Den næringsrike og fuktighetsgivende formelen kombinert med den slanke og buede børsten gir vippene dine et naturlig, glamorøst og vakkert utseende som varer hele dagen. Den konkave gummibørsten fungerer som en kam og lar deg enkelt nå ALLE vippene. Mascaraen fordeles jevnt, og vil ikke klumpe seg.

COAL SERUM MASCARA har en tubing-teknologi som omslutter vippene individuelt, og gir vippene rikelig med lengde og kurve. Dette resulterer i en vannresistent og tårefast effekt som sørger for at mascaraen ikke drysser eller klumper seg, slik du kan kan føle deg trygg på att den holder hele dagen. Den er også enkel å fjerne uten å måtte utsette den sensitive huden rundt øynene for masse friksjon. Mett vippene rikelig med varmt vann for å løse opp den beskyttende hinnen og fjerne mascaraen.

 

NØKKELINGREDIENSER
Mascaraen inneholder serum-egenskaper som fremmer veksten av øyevippene dine og gir en styrkende og pleiende effekt, takket være super-ingredienser som Norsk Caviar Ekstrakt, Hyaluronsyre, Tindvedbær olje, og Hamamelis Viginiana Water (også kalt Hassel vann som er en fuktighetsgivende og anti-inflammatorisk ingrediens). Du finner alle ingredienser under INGREDIENSER i menyen under.


BRUK
Påfør produktet så nært vipperøttene som mulig, trekk fra rot til spiss. Gjenta til vippene er så lange og buede som du vil ha dem. Skulle du få Serum mascara på øyelokket eller i øyekroken – så vent til den tørker og ta deretter en tørr q-tips og fjern den enkelt.
Serum Mascara fungerer utmerket på vippe extentions!

FJERNING
Serum Mascara er motstandsdyktig mot kaldt vann, men ikke for varmt. Derfor er den ypperlig å bruke ute i regn og snø, uten at du vil få problemer med at mascaraen renner. Derfor er den også lett å vaske av: Det viktigste er at du bruker rikelig med varmt vann og får mettet vippene. Trykk lett på vippene og den beskyttende hinnen med mascara vil gli av. Foretrekker du en skånsom øyensminkefjerner er det også supert å bruke.
Se video under:


PS! Ingredienser kan variere noe ut i fra ulike varianter og batches. Vennligst se på pakningen for den nøyaktige innholdslisten for det aktuelle produktet du har kjøpt.

Sertifiseringer

*Basert på ingrediensene i produktet, utført av tredjepart (Skin Match Technology)

Med och uten Serum Mascara

Don't take our word for it

★★★★★

Vannvittig fornøyd.
Vippene ser lange og fyldige ut. Måtte venne meg til kosten ett par dager.
Har funnet min favorittmaskara🤩
Tusen takk

Lise G.
★★★★★

Super mascara

En av de beste mascaraene jeg har prøvd. Separerer vippene og gir dem fin bøy. Jeg har et dårlig utgangspunkt med korte og rette vipper. Men denne mascaraen gjør virkelig underverker. Sitter godt, drysser ikke og enkel å fjerne.

LIse
★★★★★

Veldig god

Får mine små klumpede vipper til å spre seg og ser lengre ut🥰
Liker den veldig godt😊

Vibeke
★★★★★

Coal Serum Mascara

Rask levering! Jeg elsker den. Tar litt tid å vende seg til børsten, men med en god teknikk får du et våkent og vakkert ansikt 😍

Emilie Karoline
★★★★★

Super mascara!

Jeg tåler veldig få øyeprodukter, men denne er perfekt for meg. Lett å påføre, klumper ikke og renner ikke og vaskes lett av med litt såpe og vann.

Merete

NYHET!

BRUN SERUM MASCARA

HAR DU IKKE PRØVD SERUM MASCARA ENDA?

Serum & mascara i ett og samme produkt

Næringsrike ingredienser pleier vipperøttene og sørger for et vekstfremmende miljø for vippene.

Formula designet for å gi maksimalt med lengde og kurve

Serum mascara har også en unik konkav gummikost som fordeler, grer på plass hårene med presisjon, og sørger for at du kommer godt inntil vipperøttene for ett flott løft.

 - Tind of Norway

Tubing teknologi = Beskyttende og tårefast

Dette betyr at mascaraen legger seg som en beskyttende hinne rundt vippene. Mascara blir dermed tårefast, og tåler det meste fra yr til snøstorm! -Og er den perfekte treningspartner! Verken såpe eller sminkefjerner er nødvendig for å fjerne mascaraen. Det holder å dynke en bomullspad i varmt vann, trykke den en liten stund mot vippene og deretter dra av mascaraen. (Om du ønsker kan du selvsagt bruke en skånsom sminekfjerner)

Handle nå